Daddy's Little Secret

Daddy's Little Secret av Tina Davis Boken handler om Tina Davis liv. Hun forteller hvordan oppveksten hennes var med en syk mamma og en pappa som hun ikke kan huske så mye av, det meste hun husker av pappaen sin er det mammaen hennes har fortelt hun. Det at moren er syk gjør at Tina og søsteren Lisa og broren Paul flytter en del, sover over hos morens venner eller noen moren har møtt på nettet og er blitt kjæreste med, men det er ikke lenge dem er der om gangen, det er alltid nye steder. Moren slår og sier stygge ting til ungene sine. Hun er spesielt stygg med Tina, og Tina får ofte vite at moren ikke er glad i henne. Når moren endelig finner enn mann som er snill mot Tina blir hun kjempe glad. Det ser ut som moren liker Charlie veldig godt og de blir boene der lenge. Charlie er ekstra snill mot Tina, hun skjønner ikke helt hvorfor, men er veldig glad for at noen endelig er glad i hun. Det tar ikke lang tid før Charlie begynner å missbruke hun seksuelt, han kommer med trusler om at visst hun forteller det til noen kommer han til å drepe hun. Tina tror så klart på han og er kjempe redd, hun er bare et barn. Charlie tar helt over livet til Tina og begynner å bestemme alt, hva hun skal gjøre, hva hun skal lage til middag osv.

Etter en del år med seksuel missbruk blir Tina gravid. Tina liker det absolutt ikke og skriver dette: I hated the thought of this child growing inside me...but at least I'd soon have somebody to love and, finally, somebody to love me back.

Hun får mange barn med Charlie, og etter årene som går blir det bare verre og verre. Charlie blir bare strengere og strengere. Heldigvis klarer Tina og finne en vei ut, til slutt.


 

Jeg syns denne boken er helt forferdelig. Alt det fæle som skjedde med Tina fikk meg virkelig til å innse at jeg ikke hadde så fæl oppvekst. Denne boken får deg virkelig til å tenke. Det er en helt utrolig god bok, men det er en del ting som går igjen og igjen og blir veldig irriterende til slutt. Boken har også en veldig forvirrende begynnelse, det blir skrevet en del frem og tilbake i tid og det er ikke alltid like enkelt å forstå. Jeg anbefaler alle å lese denne boken, rett og slett for å lære mer om hvordan det er å bli seksuelt missbrukt og hvordan du kan oppdage det og hjelpe dem som er blitt det, eller om du har mistanker om noen som blir det.


 

Jeg gir denne boken terningkast 6.

 

Du kan kjøpe boken her for 49 kr på engelsk, eller her for 69 kr, boken er på engelsk

 

Image and video hosting by TinyPic

Hva tenker du om bøker med et sterkt innhold?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

13 kommentarer

siribokoholiker

17.06.2014 kl.17:01

Jeg er veldig glad i bøker med sterkt innhold! Det er slike bøker som sjokkerer, engasjerer og ikke minst vekker følelser i meg :) Syne boken hørtes bra ut, men samtidig synes jeg du fortalte litt for mye av hva som kom til å skje i boken. Er redd for at jeg da vet så mye å forhånd at jeg ikke finne den interessant. Skjer det mye mer enn et du forteller om handlingen forresten :)?

- Siri

RisRosOgKlaging

17.06.2014 kl.17:32

siribokoholiker: Det var en vanskelig bok å skrive om, jeg følte jeg skrev mye, men igjen så var det nødvendig, syns jeg.
Jeg forstår hva du mener og jeg mener det er så utrolig mye mer som skjer enn det jeg skrev, du får vite mer om Charlie, ungene som Tina får og du får så klart vite hvordan hun til slutt kommer seg unna.

Theresa

17.06.2014 kl.19:03

Fikk veldig lyst til å lese boken!

kristinerosok

17.06.2014 kl.20:53

Så trist og grusom historie. Leit at folk går gjennom sant.

Sidra - kommenterer tilbake

18.06.2014 kl.00:14

Jeg har en helt ny blogg og håper du vil besøke den, kommentere og gjerne følge med på den videre! ♥

Amelia

18.06.2014 kl.07:38

I like reading but books like that stick with me negatively for a long time, so I try to stay away :)

Oda-Renate

18.06.2014 kl.12:23

Åå, veldig bra skrevet! Virket som en utrolig spennende bok og kan absolutt tenke meg å lese den! Takk for tips! Ha en super dag videre :)

Elise

18.06.2014 kl.12:29

Høres ut som en utrolig spennende bok!
den vil jeg også lese :-D
Huff det hørtes ut som en fæl historie , men noen ganger kan det være greit å lese slike bøker fordet :p Får en til å tenke som sakt =) Men ja det var litt trist da .....men bra terningkast fikk den jo av dere , så den må jo være bra da =)) Ønsker dere en fortsatt fin uke og snart helg ;-D
Fikk lyst til å lese den ♥

Saragu // kommenterer tilbake

19.06.2014 kl.17:37

herlig!

Karoline Johannesen

27.06.2014 kl.19:36

Jeg kunne tenke meg å lese denne boken. Den virket veldig spennende etter hva du skriver.


Visst du har en omtale du har lyst at vi skal legge ut, eller bare har lyst å sende oss en e-post, kan du gjøre det på: risrosogklaging@hotmail.com

Det hadde vært hyggelig med en kommentar

, Bergen

På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøker som har blitt lest, filmer som har blitt sett, produkter som har blitt testet ut, produkter som vi bruker til vanlig, produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

Kategorier

Arkiv

hits