Herbatint hårfarging - Henna Red

 

Herbatint er en permanent hårfarge som er mer naturlig og bedre for deg og håret/hodebunnen din. Herbatint er vegansk og blir ikke testet på dyr.

Hårfargen inneholder ikke parabener, resorcinol, parfyme, alkohol,  eller ammoniakk. Fargen lukter svært lite og vil ikke være plagsom eller gi deg hodeverk sånn som mange andre hårfarger. 

Herbatint hårfarge er flott for de med allergi eller er svært sensitiv til hårfarge.  De har veldig mange hårfarger å velge mellom og hårfargen skal dekke grå hår 100% og fargen er ikke like skadelig for håret.

Dette får du med i hårfargingspakken: 1 flaske Herbatint haircolor gel, 1 flaske Glycol Developer, en liten pose med Royal Cream balsam, et par engangshansker og et lite hefte med instruksjoner.


Du må ha en plastikkskål å helle hårfarge oppi, jeg brukte en engangsplastikkskål jeg kjøpte på Rema 1000. Du kan helle all Herbatint Gel og Glycol Developer oppi skålen og bruke alt på en gang eller du kan helle lik del av Herbatint Gel og Glycol Developer og bruke bare litt hårfarge til for eksempel bare etterveksten eller noen striper i håret.


 

Jeg brukte fargen ff1 Henna Red og er superfornøyd med resultatet. Det var ikke lett å få frem den egentlige rødfargen på bildene, jeg syns ikke den viser så godt på bildene som jeg skulle ønske.

Sånn som alle rødfarger vaskes denne også veldig fort ut, men den blir ikke fort blass og stygg.

 

Jeg vil anbefale alle til å bytte til en tryggere hårfarge!

 

 

Jeg kjøpte hårfargen her. Bruk gjerne iHerb koden min, OPI309,  på ditt første kjøp så sparer du $5.

 

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Hva syns du om resultatet? 

Hva mener du om tryggere hårfarger?

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

11 kommentarer

hippiesummer

21.08.2014 kl.05:28

Åååh, for et bra produkt og det at det ikke er testet på dyr gjør det jo bare enda bedre, og fargen ble kjempefin etter behandling! :)

Peace and Love ❤
Så fint det ble :)
Tryggere hårfarger er jeg helt for , bortsett fra at jeg må gjøre det i salong da . Har så langt hår , så må ha noen til å hjelpe meg med å få best mulig resultat å fordele hårfargen perfekt så og si ;-P Så derfor er jeg avhengig av frisør . Men synes det der virket som en smart løsning i å med at den er bra for sensitiv hodebunn hvis jeg husker riktig og jeg har veldigsensitiv hodebunn. For prøvde engang en organisk farge i salong men fikk utbrudd i hele hodebunnen etter en kort tid , flasset og skjellet :-o Så fint om de kunne ha denne typen i salong =) Så veldig flott ut og sikkert ennå finere i virkeligheten den rødfargen ja , for blir ikke alltid slik vi vil på bildene :-p

Emilie Toen

21.08.2014 kl.15:33

stilig!

Har en konkurranse på bloggen min nå hvor du kan vinne gavekort på brandos på 600kr! Sjekk ut og gjerne bli med :-D
Så tøftt!

Rikke95

21.08.2014 kl.20:12

Elsker den fargen, hadde den selv for noen år tilbake! :)

Cindy

21.08.2014 kl.21:03

så fint!

Elise Bjørnson Kleven

21.08.2014 kl.21:37

Det ble utrolig fint<3

Lisa ♥

22.08.2014 kl.21:34

Så bra resultatet ble :)

Jeanett Hensel

23.08.2014 kl.17:50

det ble fint :)
Fint det ble! :)


Visst du har en omtale du har lyst at vi skal legge ut, eller bare har lyst å sende oss en e-post, kan du gjøre det på: risrosogklaging@hotmail.com

Det hadde vært hyggelig med en kommentar

, Bergen

På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøker som har blitt lest, filmer som har blitt sett, produkter som har blitt testet ut, produkter som vi bruker til vanlig, produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

Kategorier

Arkiv

hits