Herbatint hårfarge - Plum

 

Herbatint er en permanent hårfarge som er mer naturlig og bedre for deg og håret/hodebunnen din. Herbatint er vegansk og blir ikke testet på dyr.

Hårfargen inneholder ikke parabener, resorcinol, parfyme, alkohol,  eller Ammoniakk. Fargen lukter svært lite og vil ikke være plagsom eller gi deg hodeverk sånn som mange andre hårfarger. 

Herbatint hårfarge er flott for de med allergi eller er svært sensitiv til hårfarge.  De har veldig mange hårfarger å velge mellom og hårfargen skal dekke grå hår 100% og fargen er ikke like skadelig for håret.

 Hva du får med i hårfargingspakken: 1 flaske Herbatint haircolor gel, 1 flaske Glycol Developer, en liten pose med Royal Cream balsam, et par engangshansker og et lite hefte med instruksjoner.

 

Du må ha en plastikkskål å helle hårfarge oppi, jeg brukte en engangsplastikkskål. Du kan helle all Herbatint Gel og Glycol Developer oppi skålen og bruke alt på en gang eller du kan helle lik del av Herbatint Gel og Glycol Developer og bruke bare litt hårfarge til for eksempel bare etterveksten eller noen striper i håret.

Sånn skulle jeg ønske resultatet hadde blitt


Hårfargen jeg hadde før jeg farget håret var en svak lillafarge med en del ettervekst, så jeg bestemte meg for å farge håret med Herbatint i fargen Plum for å få mer lillafarge og få bort etterveksten.

Jeg opplevde ingen irritasjon eller kløe av å farge håret mitt med Herbatint så det er jeg veldig fornøyd med! Denne hårfargen hadde heller ikke den sterke fæle lukten som mange andre hårfarger har og det ser jeg på som et stort pluss, for jeg fikk småvondt i hodet av den lukten. Jeg er veldig glad over å ha funnet Herbatint!

Som dere ser på resultatet ble hårfargen en merkelig brunfarge, den ble langt ifra lilla. Jeg ble veldig skuffet! Jeg så for meg en fin lillafarge, men det ble det altså ikke.

Jeg er veldig fornøyd med den svarte hårfargen dem har, så jeg skal fortsette å kjøpe mer av den. 

 

Jeg kjøpte hårfargen her. Bruk gjerne iHerb koden min,QOC270,  på ditt første kjøp så sparer du $5.

 

  

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Har du opplevd å bli skuffet over resultatet av hårfargingen?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

9 kommentarer

Elena

04.05.2016 kl.20:14

Ooo!

Jeg har aldri farget håret! Kanskje på tide? Hehe.

RisRosOgKlaging

05.05.2016 kl.12:19

Elena: Sikkert like greit å ikke være avhengig av det, hehe :-)

Ingrid

05.05.2016 kl.08:09

Så kjedelig at du ikke ble fornøyd da :/

spisogspar

05.05.2016 kl.13:05

Kjedelig at du ikke ble fornøyd da.... Kos deg med dagen <3

Helena

05.05.2016 kl.21:05

Uff, hørtes ikke spesielt gøy ut å bli skuffet over hårfargingen! :(Jeg har selv aldri farget håret, så har heldigvis ikke opplevd å blir skuffet over det, nei!

Sarah

05.05.2016 kl.23:05

Det är snyggt med lila hår :)

Janne

06.05.2016 kl.01:03

Så dumt du ikke likte det, synes det var fint jeg :) Forskjellige nyanser er jo så kult :D hihi

martinemarie

06.05.2016 kl.11:30

Ha en fin dag videre <3

siribokoholiker

06.05.2016 kl.21:40

ufff, dumt du ikke ble fornøyd :/ hørtes jo ut som et flott prinsipp- så synd!

- Siri


Visst du har en omtale du har lyst at vi skal legge ut, eller bare har lyst å sende oss en e-post, kan du gjøre det på: risrosogklaging@hotmail.com

Det hadde vært hyggelig med en kommentar

hits