Ansiktsmaske

 Jeg fant en oppskrift på sjokolade ansiktsmaske jeg måtte prøve ut. Den virket veldig enkel å lage og skulle forhindre tidelig aldring i huden og gjøre den strålende. Ingrediensene skal rense huden, gi den næring, gjøre at huden er mykere og glattere. Kjekt å kunne lage sin egen hudpleie, da vet man hva som er i den!

 

Oppskriten finner du her. Dette blir en veldig stor oppskrift, det er nok til 4 - 5 masker, så det kan være fint å lage denne sammen med noen venner eller gjøre oppskriften mindre. Jeg vet ikke hvor lenge denne holder så det er nok best å få den brukt opp så fort som mulig. Jeg hadde den i kjøleskapet en del dager før jeg fikk den brukt opp, det virket som det gikk fint. Husk å ta den ut en stund før du skal bruke den om du har satt den i kjøleskapet. Vil ikke at den skal være alt for kald når du tar den på deg.

 

Om den gjorde det den skulle vet jeg ikke, men jeg liker å tro den gjorde noe godt! Jeg sliter alltid med å føle noe forskjell så jeg vet rett og slett ikke, kan ikke si jeg merket noe, men det er ikke sikkert det betyr at den ikke gjorde noe.

 

Det kan godt hende jeg kommer til å lage denne igjen, men da lager jeg en mindre prosjon, for jeg trenger ikke så mye. Kan nok også være lurt å bruke en stavmikser isteden for å mose avokadoen med en gaffel. Som du kan se på bildet ble det en del store biter av avokado og det var litt vanskelig å påføre jevnt.

 

Image and video hosting by TinyPic

Liker du å lage hjemmelaget ansiktsmasker?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

10 kommentarer

Forhindre for tidlig aldring er ett kjempepluss da <33 Myk og glatt hud også med ny næring :)) Mulig jeg hadde endt opp med å spise den opp , haha ....neida :-p Veldig flott tips for de som ikke svømmer i penger dette da =)) Takk for tips , dere <33 Å nyt kvelden videre :))

Sidra, kommenterer tilbake

19.06.2014 kl.22:06

kult

Amelia

20.06.2014 kl.13:36

Sounds great. I've been meaning to tell you guys that the color of your page background makes it very difficult to read, just something to think about :)
Nei pleier ikke å bruke å lage selv. Hehe
Har aldri laget det før jeg :-P

siribokoholiker

20.06.2014 kl.19:31

Jeg har kun brukt en ansiktsmaske en gang, men det gikk ikke så bra. Endte opp med å se ut som en tomat dagen etter.. hjelp :o

- Siri

Theresa

21.06.2014 kl.12:58

Nei, jeg bruker de man kjøper, hehe :-)
stilig :D

Oda-Renate

21.06.2014 kl.15:06

Åå, ansiktsmaske er så utrolig deilig :D Får så fin og myk hud etterpå :D

RisRosOgKlaging

24.06.2014 kl.14:45

siribokoholiker: Det hørtes ikke bra ut i det hele tatt! Noe som du reagerte på da kan jeg tenke meg, vet at sånne leiremasker kan gjøre huden litt rød, men det skal jo gå over. Var det en sånn kjøpemaske eller lagde du den?


Visst du har en omtale du har lyst at vi skal legge ut, eller bare har lyst å sende oss en e-post, kan du gjøre det på: risrosogklaging@hotmail.com

Det hadde vært hyggelig med en kommentar

, Bergen

På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøker som har blitt lest, filmer som har blitt sett, produkter som har blitt testet ut, produkter som vi bruker til vanlig, produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

Kategorier

Arkiv

hits