Buzzador

Førsteinntrykk av Veet produktene

Jeg fikk en pakke fra Buzzador siden jeg er medlem i Buzzador, jeg skal teste ut noen hårfjerningsprodukter fra Veet. Dette er mitt og Yara sitt førsteinntrykk når vi testet produktene for første gang.

 

Yara sitt førsteinntrykk:


Veet EasyGrip Ready-To-Use Wax StripsFørste produktet jeg testet ut var en voks stripe for ben. Jeg kan si med en gang at jeg aldri har prøvd ut voks før, så dette var helt nytt for meg. Jeg leste igjennom hele bruksanvisningen først sånn at jeg følte meg mer klar for det. Det er jo en selvfølge at man gjør det! Jeg vet ikke helt, men det sto at man skulle unngå arr og føflekker, jeg har et arr på den ene leggen min og føflekker har jeg over alt. Det går seriøst ikke an å unngå dem! Så jeg vet ikke helt hva det er for noe.

Som sikkert alle vet så gjør voks vondt, i alle fall de aller første gangene. Så dette er noe å være klar over.

Jeg begynte med å varme voksen mellom hendene mine i noen få sekunder også rev jeg dem forsiktig ifra hverandre og påførte den ene. Etter dette gnidde jeg litt oppå i samme retning som hårene vokser, så dro jeg voks stripen av så fort jeg kunne, mot hårenes groretning. Det svidde og gjorde utrolig vondt, ikke fikk det med seg alle hårene heller. Jeg prøvde igjen med samme voks stripe, men den tok ikke med seg noen flere hår. Så jeg tok den andre og gjorde det samme.  Jeg tørker så klart av voksen med en sånn våtserviett som fulgte med.

Jeg fikk det ikke til, for det første så er to sånne voksstriper alt for små til hele leggen, det kan da ikke være meningen at man kun skal bruke to? Jeg vet ikke i alle fall, virket jo litt sånn. Om man skal bruke flere blir det utrolig dyrt, og det virket som at man måtte det!

Jeg fikk et dårlig førsteinntrykk av dette produktet, dessuten svidde det lenge etterpå. Jeg holder meg heller til epilering, den tar faktisk med seg alle hårene og svir ikke så lenge etterpå...

Jeg er ikke fornøyd og har ikke lyst å prøve det igjen, kanskje det var noe jeg gjorde feil siden jeg ikke fikk det til.

 

Veet Spray On hårfjerningscreme Jeg testet Spray On hårfjerningskrem på den andre leggen min, for jeg orket ikke å bruke mer tid og krefter på voks. Jeg fulgte bruksanvisningen og sprayet på leggen og lot det være på i 4 minutter før jeg sjekket om hårene løsnet, noen gjorde det andre gjorde ikke. Men siden jeg så at noen hår følgte med på den rosa skrapen så skrapte jeg i vei. Jeg kan ærlig si at jeg trodde man skulle bare dra den rosa skrapen lett over hårene, sånn at hårene og hårkremmen kom fort og lett av. Men der tok jeg grundig feil. Her måtte jeg presse skrapen ned i huden for så å dra den oppover leggen. Dette var slitsomt og vondt. Det var kun da alle hårene faktisk løsnet. Så jeg ble utrolig skuffet. Det er jo da mye bedre å bruke barberhøvel, da slipper man i alle fall å få vondt, med mindre man er så uheldig å skjærer seg.

 

Men jeg ga ikke opp. Denne kunne brukes under armene, så det måtte jeg teste. Jeg stilte meg i dusjen og holdt den ene armen over hodet og sprayet med den andre. Problemet her var at jeg var nødt til å holde armen oppe i 4 minutter eller mer. Og det syns jeg var ubehagelig og kjedelig så armen kom ned etter en stund, men ikke rett ned, holdt den litt unna kroppen. Når det da var på tide å skape vekk produktet og hårene hadde det samlet seg en del produkter i midten av armhulen og det datt ned i dusjen. Jeg begynte å skrape, her igjen måtte jeg bruke krefter og makt for å få med meg hårene. Det var vondt og ubehagelig, jeg ventet i maks 6 minutter og kunne da ikke ha produktet på lengre. Så det kunne ikke være på grunn av at jeg ikke ventet lenge nok. Produktet gjorde dusjen utrolig glatt, så det er veldig viktig å skylle dusjen godt!

Barberhøvel er raskere og enklere etter min mening. Jeg kommer ikke til å bruke denne under armene igjen det er i alle fall sikkert!


Image and video hosting by TinyPic

 

Alona sitt førsteinntrykk:


Veet 3 minutters hårfjerningscreme

Denne brukte jeg på bena mine, jeg smørde bena inn med å ta litt krem på skrapetingen og fordelte det utover bena, det var det som stod på bruksanvisningen at man skulle gjøre, dette tok veldig lang tid. Når jeg skulle skrape kremen av hadde den sittet mye lengre på der jeg påførte først for jeg tok tiden etter at jeg var ferdig med hele leggen. Jeg lot kremen sitte på i 3 minutter og så skrapte jeg av litt for å se om jeg kunne skrape av hårene, men jeg måtte vente litt til så jeg ventet i ca 1 minutt før jeg gikk i gang med å skrape av hårene. Dette var ikke lett, noen hår var lette å få med seg mens andre ikke ville så jeg måtte bruke litt kraft for å få med meg dem. Jeg gikk inn i dusjen og vaskte bena for å  få bort produktet, når jeg kommer ut og skal tørke meg ser jeg at det ser ut som huden min flasser, jeg går ut i fra at dette var produktrester. Så det var ikke noe lett å vaske av kremen noe som er ganske negativt, jeg syns den burde blitt vasket bort lett.

Når jeg prøvde denne under armene mine ventet jeg i ca 5 minutter og skrapte lett, men det var ikke mange hår som ble med så jeg måtte skrape ganske hardt og det gjorde vondt, men den fikk med seg hårene til slutt. Men neste dag ser jeg hårstumper så jeg føler ikke at den holder det den lover.

 

Veet hårfjerningsvoks for ansiktJeg greide å gjøre noe feil når jeg brukte denne, jeg fikk ikke til å stramme huden noe godt og så dra av voksstripen, det var bare vanskelig, men siden det var min første gang kan jeg vel kanskje ikke forvente at det skulle gå kjempefint. Det var vondt og det var ikke så mange hår som forsvant, og det var veldig klissete og ekkelt og det frister ikke å gjøre det en gang til. Så mitt førsteinntrykk for dette produktet er ikke så positivt, men det var nok på grunn av at jeg ikke greide å gjøre det helt riktig.

 

Veet hår minimising fuktighetskrem


Jeg syns denne lukter alt for mye, og jeg likte ikke lukten, så det blir negativt for meg når jeg skal bruke denne. Den var lett å smøre utover og man trenger ikke så mye produkt. Denne fuktighetsgivende kremen skal redusere hårveksten og holde huden fuktig i 24 timer og etterlate huden myk.

Det tar ca 4 uker før denne virker, du må bruke den hver dag i 4 uker for å se resultatet på denne, så det kan jeg ikke si noe om enda, men jeg trodde at det skulle gå fortere. Det står ikke klart og tydelig på produktet hvor lang tid det går før du ser resultatet og det er veldig dårlig. Men jeg syns den er helt grei å bruke som fuktighetsgivende krem.

 

Image and video hosting by TinyPic

 Har du brukt noen av Veet sine produkter, er du fornøyd eller er du misfornøyd?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Pakke fra Buzzador

Produktene kom i en helt enkel pappeske.

Om du lurer på hva Buzzador er, har jeg skrevet om det her.

Pakken er fra Buzzador, her er linken til Buzzador sin nettside.

Pakken var beskyttet med litt oppblåst plast.Her er det som var i pakken:

 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg kommer til å skrive om produktene når jeg har fått testet dem ut.

Har du noen gang fått en pakke fra Buzzador?

 Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Buzzador

Jeg har nå en stund vært medlem på en side som heter Buzzador. Dette er en side der du tester produkter gratis og deler din mening gjennom blogg, twitter eller facebook med andre mennesker. Man får kampanjer på e-post og så må man melde seg inn om det virker som en kampanje du vil være med i. Om du blir valgt ut får du en e-post om det, og du får gratis produkter hjem som du skal teste ut. Du skal skrive en lynrapport og en sluttrapport om produktet du tester ut.


Image and video hosting by TinyPic


Jeg har fått e-post om kampanjer og jeg har meldt meg inn i kampanjene, men jeg har ikke før nå blitt den heldige som får teste noen produkter gratis. Så dette er veldig spennende, jeg skal teste noen produkter fra merket Veet. Jeg kommer til å skrive mer om dette på bloggen når jeg får produktene og etter at jeg har testet produktene. Det er noen få som får produktene i hver kampanje, så ikke alle som melder seg inn i kampanjen får teste ut produktene. Så om du melder deg inn i en kampanje er det ikke sikkert at du blir valgt ut av alle dem som har meldt seg på kampanjen til å motta produkter. Men du kan være en av de heldige som får teste ut produktene. 


(Bildene har jeg lånt fra kampanjen på Buzzador)


Men det er helt gratis så du mister ingenting på det . Om du liker å teste ut nye spennende produkter er det bare til å melde seg inn her.


Image and video hosting by TinyPic

 

Høres dette ut som noe for deg?

Kommer du til å melde deg inn?


 Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

, Bergen

På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøker som har blitt lest, filmer som har blitt sett, produkter som har blitt testet ut, produkter som vi bruker til vanlig, produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

Kategorier

Arkiv

hits