LikenShare

LikenShare Shredded Wheat

Sånn var pakken når jeg fikk den i postkassen. Helt grei. Litt bedre pakket inn enn sist tror jeg. Pakken har jeg fått gratis fra LikenShare for å teste ut og si min mening om produktet.

Her er litt av hva det står om Shredded Wheat fullkornsputer med røde bær på det arket som det er bilde av over: denne frokostblandingen er rik på fiber og har samtidig en god og frisk smak som kommer fra bærmiksen. Smaken og ernæring er viktige kriterier når Nestlé utvikler nye produkter.

Hovedingridiensen er fullkornshvete (67%) og putene er fylt med en miks av røde bær (32%) som gir putene en saftig god smak.

Det står at Shredded Wheat passer god sammen med ulike melkevarianter som Biola, kulturmelk, vanlig melk og yoghurt

Den koster rundt 39 kr.

 

Førsteinntrykk mitt er at dem ser veldig gode ut på kartongen, men når jeg tar dem utav og ser igjennom posen ser dem kjedelige og grå ut. Det var ikke noe jeg fikk lyst til å spise i det hele tatt. Jeg syns dem så ut som vevet tråd, som et lite teppe på en måte. Ikke noe jeg fikk lyst å putte i munnen i det hele tatt. Dem så så lite fristende ut at jeg begynte å lure på om jeg virkelig hadde lyst å smake på dem i det hele tatt. Sånn syns jeg ikke det skal være. Det var virkelig skuffende. Ville trodd dem burde se mer fristende ut.

Syns du det ser godt og fristende ut?

 Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jeg tok meg en liten prosjon med Shredded Wheat selv om det ikke fristet.

Det første jeg la merke til når jeg spiste dem var den alt for søte smaken, jeg ble små kvalm etter en skje med disse. Smaken var utrolig falsk, en blanding av sterk jordbærsyltetøy smak og en helt annen falsk søt smak. Ikke noe jeg har lyst til å smake igjen. Jeg tok å spiste litt til, smaken forsvant litt etter litt. Jeg vet ikke om det var jeg som ble litt mer vandt med smaken eller om den rett og slett ble mindre. Disse ble utrolig fort myke, jeg liker å ha noe å tygge på så disse passet ikke til meg, etter en liten stund ble det grøtkonsistens. Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke klarte å spise opp og etter en liten stund ble det en grøt og det så helt utrolig ekkelt ut. Jeg kommer så absolutt ikke til å spise denne igjen. Jeg kommer til å spørre om mamma, pappa eller broren min har lyst på den, om ikke kommer jeg til å hive den. Jeg har ikke lyst til det, men det var virkelig ikke godt! Jeg kommer ikke til å anbefale denne til noe med mindre dem liker kvalmende søte grøt lignende frokostblanding.

Dette er min mening, det er ikke sikkert du er enig og det kan godt hende du liker denne frokostblandingen. 

Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

LikenShare Blink Mints

Disse dropsene kom i en helt grei forpakning, det var kommet et hull i forpakningen, men det gjorde ingenting.

 


Image and video hosting by TinyPic

 Cola smaken: Denne gledet jeg meg til å smake, cola smak er utrolig godt! Siden jeg ikke drikker brus og da heller ikke cola, savner jeg colasmaken veldig mye. Så jeg hadde håpet at denne kanskje kunne erstatte cola brus, men sannheten er at jeg syns ikke denne smakte så mye cola. Først så smaker den noe som ligner på cola smak, men etter det blir det bare en annen smak. Jeg er usikker på hvordan jeg kan forklare smaken, annet enn at den var skuffende.


Pappa var ganske enig med meg, han syns heller ikke denne smakte spesielt cola.


Mamma syns smaken var helt grei, hun syns at denne smakte en del cola og var ikke så veldig enig i det jeg mente.


Alona skulle virkelig ønske at denne smakte mer cola enn det den gjorde. Den var god på smaken, men den smakte ikke så mye cola. Alona syns denne dropsen virket litt kyllsyreaktig i munnen, ganske merkelig og vanskelig å forklare.

Image and video hosting by TinyPic

 Eple smaken: Denne smakte skuffende lite, ikke var det spesielt eplesmak heller. Det var en slags mint smak. Jeg vet ikke om dem skal ha mint smak, dem heter jo Mints, men jeg vet ikke om det bare er et navn eller om disse dropsene skal ha et lite hint av mintsmak. Smaken forsvinner ganske fort syns jeg. Det er litt sånn som med tyggis, når du først tygger på den smaker den kjempe mye, men det tar ikke lang tid før den slutter å smake.


Pappa mente at denne smaken var veldig frisk og godt. Og det at han har et hit av mint gjorde denne til en favoritt.


Mamma savnet eplesmaken, men syns denne var veldig frisk og god på smaken og hun likte at den friske følelsen varte lenge.


Alona syns denne smakte litt syntetisk og hadde en merkelig smak. Men den var ikke så aller værst, en helt grei drops. 

Image and video hosting by TinyPic


Lakris smaken: Denne smakte veldig likt sånn som Knott gjør, jeg er usikker på hvem av Knottene som smaker sånn, men en av dem. Jeg likte veldig godt denne smaken, jeg syns ikke lakris smaken ble for mye og heller ikke for lite. Helt passelig smak. Men jeg vil tro at om du ikke liker lakris smak så vil du nok ikke like denne heller. Jeg syns ikke den har sånn typisk lakris smak, men det er min mening da.


Pappa liker ikke så godt lakris, men syns denne smaken var bedre enn han hadde forventet og han kunne godt tenkt seg å ta seg noen flere.


Mamma like veldig godt denne smaken og kunne godt tenkt seg flere, så hun kommer nok til å kjøpe seg en sånn.


Alona syns at dette var virkelig favoritten av de fire dropsene! Og at denne smakte veldig godt!

Image and video hosting by TinyPic

 

 Solbær smaken: Jeg liker ikke solbær, uansett hva det er. Solbærsmak er noe av det værste jeg vet, så jeg tenkte at denne ikke kom til å smake noe godt. Men jeg skulle smake på den for å være sikker. Klart den ikke smaket noe godt for meg, den har en sterk solbærsmak med det samme, den har også en kjølende smak. Så forsvinner den sterke solbærsmaken litt og går over til en litt mindre smak på en måte. Jeg tror det er denne dropsen som har sterkest smak.


Pappa syns denne dropsen var helt grei, han hadde smakt bedre solbær drops og ble ikke så veldig begeistret for akkurat denne smaken.


Mamma syns denne smakte veldig friskt og godt.


Alona har aldri likt solbær, men hun ville prøve denne for det om. Det er ikke den værste solbærsmaken hun har smakt, men hun kommer ikke til å ta flere drops av denne.

Image and video hosting by TinyPic 

Drops boksene ser skikkelig kule ut, men jeg savner en del ting. For det første så får man ikke vite hvor mange drops det er i hver boks. For det andre er ikke innholdslisten på boksen, dessuten er det ikke alt i denne innholdslisten jeg syns noe om, sånn som for eksempel aspartam som er kjent for å være en ikke så bra ingrediens å få i seg. Det er også veldig vanskelig å lese innholdslisten, noe som er utrolig dårlig for dem som har matallergi og trenger å gå igjennom listen for å se om dem kan spise disse eller ikke.

Jeg skulle godt ønske disse boksene var enklere å få åpnet. Jeg sliter litt med å åpne dem, jeg tror det hadde vært lettere om jeg hadde hatt lengre negler, men det har jeg ikke og det burde ikke være så vanskelig å få boksen opp.

Nå vet jeg ikke helt prisen på disse, men uansett syns jeg ikke dem er verdt mine penger. Jeg er glad for at jeg fikk testet dem, noen falt i smak mens andre gjorde ikke. Jeg kommer ikke til å kjøpe disse igjen, men jeg kommer til å anbefale dem til venner som liker å prøve nye smaker og varianter av drops.


 

 Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

 

Ny kampanje på LikenShare

Nå har jeg nettopp meldt meg inn i en kampanje der jeg kan få prøvd ut Nestlé Shredded Wheat helt gratis. En pakke blir sendt hjem til meg uten noen kostnader, det eneste jeg må gjøre er å dele mine meninger til venner og her på bloggen. Du kan få Nestlé Shredded Wheat tilsendt hjem gratis du også, det du må gjøre er å trykke her og skrive inn andressen og navnet ditt så får du også en sånn i postkassen så du kan få prøvd den ut.

  

 

 

 

LikenShare Blink Mints - førsteinntrykk

Jeg fikk prøve disse fire dropsene etter at jeg meldte meg på en kampanje LikenShare hadde. Du må da være medlem først og så kan du bli med på kampanjer dem sender til deg på e-posten din.Førsteinntrykket mitt av disse utseende messig er at dem ser skikkelig kule ut, men om du er gutt vil du kanskje ikke like den "diamanten" dem har nede i høyre hjørnet etter logoen. Dette er noe Blink burde ha tenkt på. Jeg som jente bryr meg ikke så mye, men jeg syns godt dem kunne ha kuttet denne "diamanten" ut.

 
Det som er dumt er at innholdslisten ikke står på pakningen, den står bare på plasten som du tar av og dermed mister du innholdslisten. Dessuten vet du ikke helt hva boks som har hva smak. Dette er ikke et så veldig problem siden du fint kan lukte deg til smakene.

 

 

Disse dropsene lukter skikkelig mye, med en gang jeg åpnet dropspakken kjente jeg lukten godt. 

Dropsene luktet det dem skal smake.

Det luktet veldig cola når jeg først åpnet boksen, men så gikk det over til en merkelig lukt.Solbær luktet solbær og litt sånn mint lukt, jeg syns den lukten var skikkelig sterk og frisk. Men jeg syns ikke solbær lukter eller smaker noe godt så for meg ble jeg litt kvalm av hele lukte.Eple luktet ikke så veldig mye, men du kjenner litt eplelukt.Lakris dropsen luktet litt sånn som Knott lukter, jeg syns denne luktet best.

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic


, Bergen

På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøker som har blitt lest, filmer som har blitt sett, produkter som har blitt testet ut, produkter som vi bruker til vanlig, produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

Kategorier

Arkiv

hits