februar 2013

Ny kampanje på LikenShare

Nå har jeg nettopp meldt meg inn i en kampanje der jeg kan få prøvd ut Nestlé Shredded Wheat helt gratis. En pakke blir sendt hjem til meg uten noen kostnader, det eneste jeg må gjøre er å dele mine meninger til venner og her på bloggen. Du kan få Nestlé Shredded Wheat tilsendt hjem gratis du også, det du må gjøre er å trykke her og skrive inn andressen og navnet ditt så får du også en sånn i postkassen så du kan få prøvd den ut.

  

 

 

 

LikenShare Blink Mints - førsteinntrykk

Jeg fikk prøve disse fire dropsene etter at jeg meldte meg på en kampanje LikenShare hadde. Du må da være medlem først og så kan du bli med på kampanjer dem sender til deg på e-posten din.Førsteinntrykket mitt av disse utseende messig er at dem ser skikkelig kule ut, men om du er gutt vil du kanskje ikke like den "diamanten" dem har nede i høyre hjørnet etter logoen. Dette er noe Blink burde ha tenkt på. Jeg som jente bryr meg ikke så mye, men jeg syns godt dem kunne ha kuttet denne "diamanten" ut.

 
Det som er dumt er at innholdslisten ikke står på pakningen, den står bare på plasten som du tar av og dermed mister du innholdslisten. Dessuten vet du ikke helt hva boks som har hva smak. Dette er ikke et så veldig problem siden du fint kan lukte deg til smakene.

 

 

Disse dropsene lukter skikkelig mye, med en gang jeg åpnet dropspakken kjente jeg lukten godt. 

Dropsene luktet det dem skal smake.

Det luktet veldig cola når jeg først åpnet boksen, men så gikk det over til en merkelig lukt.Solbær luktet solbær og litt sånn mint lukt, jeg syns den lukten var skikkelig sterk og frisk. Men jeg syns ikke solbær lukter eller smaker noe godt så for meg ble jeg litt kvalm av hele lukte.Eple luktet ikke så veldig mye, men du kjenner litt eplelukt.Lakris dropsen luktet litt sånn som Knott lukter, jeg syns denne luktet best.

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic


Litt om denne bloggen og oss

 På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøkene vi har lest, filmer vi har sett, produkter vi har testet ut, produkter som vi bruker til vanlig,

produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

 

Vi er to jenter i tyveårene, vi kommer til å dele våre meninger om produkter, bøker, internettsider og mye annet.

 

Vi velger å være anonyme til en viss grad så derfor har vi ikke våre ekte navn. 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Høres dette ut som en blogg for deg?


, Bergen

På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøker som har blitt lest, filmer som har blitt sett, produkter som har blitt testet ut, produkter som vi bruker til vanlig, produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

Kategorier

Arkiv

hits