mars 2013

I år er påskeegget fylt med

Påske er en tid for å kose seg, og ofte hører det med et påskeegg man skal lete etter. Men det er ingen grunn til å være usunn i påsken når man har så mange sunne alternativer å lage. Jeg og Alona har laget seks forskjellige påskegodis som vi fyller påskeeggene våres med i år. Jeg har så klart linket oppskriftene og tusen takk til de som har laget oppskriftene og valgt å dele dem!

 

1. Jeg og Alona lagde snickerskonfekt som Mjuuugly har lagt utpå oppskrift på her.

2. Vi har også laget påskemarsipanen til Mjuuugly, Vi rakk ikke å dyppe disse i sjokolade. Her finner du oppskriften.

3. Mintkuler hørtes utrolig godt ut så vi måtte lage det også. Oppskriften vi har brukt finner du her. Det er Sjelemat som har lagt utpå oppskriften.

4. Marshmallows måtte jeg lage etter at jeg så bildene og oppskriften på bloggen til Ida Holm. Jeg brukte Sjelemat sin oppskrift siden den passet bedre til hva jeg hadde tilgjengelig. Oppskriften finner du her.

5. Enda mer marsipan, denne gangen er oppskriften fra Melissa. Her har du link til oppskriften. Jeg dyppet noen i sjokolade og noen fikk litt opphakkete mandler på seg.

6. Og så til slutt, en oppskrift på lyse godiskuler fra Sprudlende sunn sin blogg. Her har du oppskriften.Jeg har ikke fått smakt så mye, men jeg er sikker på at alt faller i smak hos både meg og Alona!

Image and video hosting by TinyPic

Håper dere alle får en super påskeaften og koser dere masse!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Påskefilmer

 

Her er noen filmer jeg skal se/ har sett i påsken:

Disse filmene passer godt nå i påsketiden, de er gode spenningsfilmer. 


 Image and video hosting by TinyPic

 

Den som Frykter UlvenJägarnaJägarna 2Varg Veum De Døde Har Det Godt

(Har sett)Varg Veum Kalde Hjerter

(Har sett)


Image and video hosting by TinyPic

(Bildene har jeg lånt fra Google)


Hva filmer skal du se/ har du sett i påsken i år?


Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Få gratis tamponger

Tamponger eller bind må man jo ha, og det er ikke akkurat billig. Så når man kan få det gratis sparer man jo mange penger.

Jeg fant denne siden en gang for en stund siden. Her kan du melde deg inn og få gratis tamponger.

Jeg har ikke gjort dette på grunn av at jeg ikke kan bruke tamponger, jeg blør for lite så da blir det bare ukomfortabelt og vondt. Men jeg hadde absolutt gjort det om jeg brukte tamponger!


Det virker som en veldig flott side, med mye informasjon og annet kjekke greier.

Men jeg tenkte å dele dette med alle dere som bruker tamponger. Det er jo et kjempeflott tilbud! De sender tamponger hjem til deg ca 1 gang i måneden. Du må svare på noen enkle spørsmål hver gang du får en gratis tampongpakke, om du svarer på disse spørsmålene får du gratis tamponger neste måned også. 

Du må være 18 år for å regestrere deg, noe som er dumt for jeg syns alle  under 18 år også skulle ha fått gratis tamponger. Men det er vel sånn det må være, men man kan jo alltids spør mamma om hun kan melde seg inn og så får du pakken.

Du får tampongene sendt hjem til deg helt gratis, hva er vel bedre enn det?

Her på denne siden regestrerer du deg.

Vil du lese mer om siden, så kan du gjøre det her.

Sånn ser nettsiden ut:

Image and video hosting by TinyPic

Har du tenkt å melde deg inn, om du ikke har tenkt det hvorfor ikke? Har du brukt denne siden, hva syns du?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Fikset headeren

Nå tror jeg headeren er fikset, men om dere har problemer med den eller noe hadde jeg satt svært stor pris på om dere sier ifra. For jeg ser headeren sånn som den skal, men Alona gjorde det ikke i går. Så jeg la den inn på nytt i går og nå ser hun den. Men jeg er usikker på om det er sånn for alle.

 

Sånn skal headeren se ut! 

Håper dere alle får en god helg! 

 

 Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ser det sånn ut for dere?

Nå når jeg gikk inn på siden så ser headeren til bloggen sånn som på bildet, så jeg lurer på om det ser sånn ut for dere også.

Den skal jo ikke se sånn ut, så om det gjør det må jeg jo få fikset på den. Kan jo hende det er et engangstilfelle.

 

Image and video hosting by TinyPic

Ser headeren sånn ut som på bildet ovenfor eller ser den ut som den skal?

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


LikenShare Shredded Wheat

Sånn var pakken når jeg fikk den i postkassen. Helt grei. Litt bedre pakket inn enn sist tror jeg. Pakken har jeg fått gratis fra LikenShare for å teste ut og si min mening om produktet.

Her er litt av hva det står om Shredded Wheat fullkornsputer med røde bær på det arket som det er bilde av over: denne frokostblandingen er rik på fiber og har samtidig en god og frisk smak som kommer fra bærmiksen. Smaken og ernæring er viktige kriterier når Nestlé utvikler nye produkter.

Hovedingridiensen er fullkornshvete (67%) og putene er fylt med en miks av røde bær (32%) som gir putene en saftig god smak.

Det står at Shredded Wheat passer god sammen med ulike melkevarianter som Biola, kulturmelk, vanlig melk og yoghurt

Den koster rundt 39 kr.

 

Førsteinntrykk mitt er at dem ser veldig gode ut på kartongen, men når jeg tar dem utav og ser igjennom posen ser dem kjedelige og grå ut. Det var ikke noe jeg fikk lyst til å spise i det hele tatt. Jeg syns dem så ut som vevet tråd, som et lite teppe på en måte. Ikke noe jeg fikk lyst å putte i munnen i det hele tatt. Dem så så lite fristende ut at jeg begynte å lure på om jeg virkelig hadde lyst å smake på dem i det hele tatt. Sånn syns jeg ikke det skal være. Det var virkelig skuffende. Ville trodd dem burde se mer fristende ut.

Syns du det ser godt og fristende ut?

 Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jeg tok meg en liten prosjon med Shredded Wheat selv om det ikke fristet.

Det første jeg la merke til når jeg spiste dem var den alt for søte smaken, jeg ble små kvalm etter en skje med disse. Smaken var utrolig falsk, en blanding av sterk jordbærsyltetøy smak og en helt annen falsk søt smak. Ikke noe jeg har lyst til å smake igjen. Jeg tok å spiste litt til, smaken forsvant litt etter litt. Jeg vet ikke om det var jeg som ble litt mer vandt med smaken eller om den rett og slett ble mindre. Disse ble utrolig fort myke, jeg liker å ha noe å tygge på så disse passet ikke til meg, etter en liten stund ble det grøtkonsistens. Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke klarte å spise opp og etter en liten stund ble det en grøt og det så helt utrolig ekkelt ut. Jeg kommer så absolutt ikke til å spise denne igjen. Jeg kommer til å spørre om mamma, pappa eller broren min har lyst på den, om ikke kommer jeg til å hive den. Jeg har ikke lyst til det, men det var virkelig ikke godt! Jeg kommer ikke til å anbefale denne til noe med mindre dem liker kvalmende søte grøt lignende frokostblanding.

Dette er min mening, det er ikke sikkert du er enig og det kan godt hende du liker denne frokostblandingen. 

Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

Sex og pinlige sykdommer på NRK

I går fant jeg et program på NRK sine nettsider det heter Sex og pinlege sjukdomar. Jeg syns det hørtes interessant ut, så jeg satt meg ned og så på det.

Og det var et veldig bra program, gleder meg til å se mer av det! Jeg anbefaler alle å se dette programmet som er 15 år og over, siden det er 15 årsaldersgrense. Det er veldig viktig å være klar over sånne ting, her kan du lære en del bra ting!

Programmet varer nesten i 57 minutter, om noen lurer på det. Trykk på bildet for å komme til siden.

Dette programmet handler om en klinikk i Manchester for seksuell helse, på klinikken kan man få informasjon og ta tester for å se om man har noen kjønnssykdommer sånn som på helsestasjonen for ungdom her i Norge.

Vi får se folk som kommer inn på klinikken for å teste seg og følger dem som jobber der på klinikken. Jeg syns det er så merkelig at det er så mange der ute som ikke bryr seg om å ha sikker sex, vil dem ha sykdommer eller tror dem ikke at dem kan få det? Jeg greier ikke å skjønne det! 

  Image and video hosting by TinyPic

Er det viktig for deg med sikker sex? Kommer du til å se på dette programmet?

Image and video hosting by TinyPic

LikenShare Blink Mints

Disse dropsene kom i en helt grei forpakning, det var kommet et hull i forpakningen, men det gjorde ingenting.

 


Image and video hosting by TinyPic

 Cola smaken: Denne gledet jeg meg til å smake, cola smak er utrolig godt! Siden jeg ikke drikker brus og da heller ikke cola, savner jeg colasmaken veldig mye. Så jeg hadde håpet at denne kanskje kunne erstatte cola brus, men sannheten er at jeg syns ikke denne smakte så mye cola. Først så smaker den noe som ligner på cola smak, men etter det blir det bare en annen smak. Jeg er usikker på hvordan jeg kan forklare smaken, annet enn at den var skuffende.


Pappa var ganske enig med meg, han syns heller ikke denne smakte spesielt cola.


Mamma syns smaken var helt grei, hun syns at denne smakte en del cola og var ikke så veldig enig i det jeg mente.


Alona skulle virkelig ønske at denne smakte mer cola enn det den gjorde. Den var god på smaken, men den smakte ikke så mye cola. Alona syns denne dropsen virket litt kyllsyreaktig i munnen, ganske merkelig og vanskelig å forklare.

Image and video hosting by TinyPic

 Eple smaken: Denne smakte skuffende lite, ikke var det spesielt eplesmak heller. Det var en slags mint smak. Jeg vet ikke om dem skal ha mint smak, dem heter jo Mints, men jeg vet ikke om det bare er et navn eller om disse dropsene skal ha et lite hint av mintsmak. Smaken forsvinner ganske fort syns jeg. Det er litt sånn som med tyggis, når du først tygger på den smaker den kjempe mye, men det tar ikke lang tid før den slutter å smake.


Pappa mente at denne smaken var veldig frisk og godt. Og det at han har et hit av mint gjorde denne til en favoritt.


Mamma savnet eplesmaken, men syns denne var veldig frisk og god på smaken og hun likte at den friske følelsen varte lenge.


Alona syns denne smakte litt syntetisk og hadde en merkelig smak. Men den var ikke så aller værst, en helt grei drops. 

Image and video hosting by TinyPic


Lakris smaken: Denne smakte veldig likt sånn som Knott gjør, jeg er usikker på hvem av Knottene som smaker sånn, men en av dem. Jeg likte veldig godt denne smaken, jeg syns ikke lakris smaken ble for mye og heller ikke for lite. Helt passelig smak. Men jeg vil tro at om du ikke liker lakris smak så vil du nok ikke like denne heller. Jeg syns ikke den har sånn typisk lakris smak, men det er min mening da.


Pappa liker ikke så godt lakris, men syns denne smaken var bedre enn han hadde forventet og han kunne godt tenkt seg å ta seg noen flere.


Mamma like veldig godt denne smaken og kunne godt tenkt seg flere, så hun kommer nok til å kjøpe seg en sånn.


Alona syns at dette var virkelig favoritten av de fire dropsene! Og at denne smakte veldig godt!

Image and video hosting by TinyPic

 

 Solbær smaken: Jeg liker ikke solbær, uansett hva det er. Solbærsmak er noe av det værste jeg vet, så jeg tenkte at denne ikke kom til å smake noe godt. Men jeg skulle smake på den for å være sikker. Klart den ikke smaket noe godt for meg, den har en sterk solbærsmak med det samme, den har også en kjølende smak. Så forsvinner den sterke solbærsmaken litt og går over til en litt mindre smak på en måte. Jeg tror det er denne dropsen som har sterkest smak.


Pappa syns denne dropsen var helt grei, han hadde smakt bedre solbær drops og ble ikke så veldig begeistret for akkurat denne smaken.


Mamma syns denne smakte veldig friskt og godt.


Alona har aldri likt solbær, men hun ville prøve denne for det om. Det er ikke den værste solbærsmaken hun har smakt, men hun kommer ikke til å ta flere drops av denne.

Image and video hosting by TinyPic 

Drops boksene ser skikkelig kule ut, men jeg savner en del ting. For det første så får man ikke vite hvor mange drops det er i hver boks. For det andre er ikke innholdslisten på boksen, dessuten er det ikke alt i denne innholdslisten jeg syns noe om, sånn som for eksempel aspartam som er kjent for å være en ikke så bra ingrediens å få i seg. Det er også veldig vanskelig å lese innholdslisten, noe som er utrolig dårlig for dem som har matallergi og trenger å gå igjennom listen for å se om dem kan spise disse eller ikke.

Jeg skulle godt ønske disse boksene var enklere å få åpnet. Jeg sliter litt med å åpne dem, jeg tror det hadde vært lettere om jeg hadde hatt lengre negler, men det har jeg ikke og det burde ikke være så vanskelig å få boksen opp.

Nå vet jeg ikke helt prisen på disse, men uansett syns jeg ikke dem er verdt mine penger. Jeg er glad for at jeg fikk testet dem, noen falt i smak mens andre gjorde ikke. Jeg kommer ikke til å kjøpe disse igjen, men jeg kommer til å anbefale dem til venner som liker å prøve nye smaker og varianter av drops.


 

 Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

 

, Bergen

På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøker som har blitt lest, filmer som har blitt sett, produkter som har blitt testet ut, produkter som vi bruker til vanlig, produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

Kategorier

Arkiv

hits