mai 2013

Produkter brukt opp i Mai

 

 Image and video hosting by TinyPic

 

Kommer jeg til å kjøpe dette produktet igjen: Nei, det gjør jeg nok ikke. Denne var ikke så god som Maybelline påstod at den skulle være, dette produktet skulle gjøre leppene supermyke i opp til 8 timer, men den var ikke noe god for mine lepper. Jeg liker veldig godt å bruke denne under leppestifter for den hjelper med at leppestiften ikke tørker ut leppene.

Min mening om produktet: Jeg føler Maybelline er veldig god til å lyge produktene sine opp i skyene og ha veldig falske reklamer for produktene sine, bare se på maskara reklamene deres. Jeg ble dessverre ikke fornøyd med dette produktet, den varte ikke så lenge på leppene som den lovte og jeg ble fort tørr igjen på leppene. 

Produktet kostet: Ca 30 kroner.

Her kan du kjøpe produktet: De selger ikke disse leppeproduktene i Norge, men har hørt at dem kanskje kommer til Norge i august. Jeg kjøpte min på eBay.


Image and video hosting by TinyPic

 

Kommer jeg til å kjøpe dette produktet igjen: Nei, den inneholder så mange dårlige ingredienser.

Min mening om produktet: Jeg liker virkelig Carmex, det er det eneste leppeproduktet jeg noen gang har vært fornøyd med, men uheldigvis inneholder det så mange skadelige og ikke gode ingredienser som jeg helst vil unngå. Så jeg får bare lete videre etter et godt leppeprodukt til mine tørre lepper.

Produktet kostet: Ca 40 kroner, kommer litt an på butikkene.

Her kan du kjøpe produktet: På helt vanlige butikker som Meny, Cubus, SparKjøp osv.


Image and video hosting by TinyPic

 

Kommer jeg til å kjøpe dette produktet igjen: Nei det kommer jeg ikke til å gjøre, dette produktet gjorde ikke noe av det det skulle.

Min mening om produktet: Jeg kommer til å skrive et eget innlegg om dette produktet snart.

Produktet kostet: Ca 177 kroner.

Her kan du kjøpe produktet: Feelunique.


Image and video hosting by TinyPic


Kommer jeg til å kjøpe dette produktet igjen: Nei, det tror jeg nok ikke at jeg kommer til å gjøre.

Min mening om produktet: Disse leppeproduktene luktet veldig godt, kakao, men dem føltes oljete ut på leppene som forsvant fort og leppene ble tørre.

Produktet kostet: Ca 5 kroner.

Her kan du kjøpe produktet: iHerb.

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Kommer jeg til å kjøpe dette produktet igjen: Nei det gjør jeg ikke, denne kremen var ikke så god på min tørre hud.

Min mening om produktet: Produktet luktet ganske mye, og jeg likte ikke lukten så det plaget meg litt.

Produktet kostet:

Her kan du kjøpe produktet: Jeg kjøpte dette produktet på Yves Rocher, men jeg finner det ikke på siden deres lengre. 


Image and video hosting by TinyPic

 

Kommer jeg til å kjøpe dette produktet igjen: Nei, jeg var ikke fornøyd med denne deodoranten.

Min mening om produktet: Denne luktet ikke noe godt og den la fra seg hvite flekker på klær som var vanskelig å få bort.

Produktet kostet: Ca 22 kroner.

Her kan du kjøpe produktet: iHerb.


 Image and video hosting by TinyPic

Hva syns du om sånne blogginnlegg?

Image and video hosting by TinyPic

 

 Image and video hosting by TinyPic

 

Cars 2

Cars 2 (Biler 2)

 

Lightning McQueen og bestevennen hans Mater som han møtte i Radiator Springs, reiser for å konkurrere i World Grand Prix racet. Der møter dem på en del motgang og det virker ikke som Lightning McQueen egentlig ville ha med Mater. Det ender ikke bra mellom Mater og Lightning McQueen, de splittes etter en krangel og Mater kommer borti McMissile og Holley Shiftwell som er hemmelige agenter. Mater blir forvekslet med en annen bil, så McMissile og Holley tror han også er en hemmelig agent. Mater syns dette er skikkelig kult og blir med. Lightning McQueen innser at han gjorde en tabbe og lengter etter Mater. Det er mye som skjer, både for Mater og Lightning McQueen, spesielt i racet. Dem finner heldigvis tilbake til hverandre!

 

Denne filmen ble jeg veldig skuffet over, rett og slett fordi jeg syns den første filmen var så god og hadde gledet meg mye til denne kom ut. Det er alt for mye skyting og etter min mening er den ikke så godt egnet for små barn, siden det faktisk er en del vold og tilintetgjøring i filmen. Det første jeg la merke til var faktisk at det var mye skyting og tilintetgjøring av biler, noe jeg likte svært dårlig. Jeg mener dette ikke er en film for 7 åringer, ettersom det er 7 års aldersgrense på denne filmen. Jeg endret litt mening etter at jeg så denne for andre gang, da likte jeg filmen mye bedre. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg syns filmen fortsatt er voldelig, men jeg koste meg mye mer når jeg så den andre gang. Kanskje for det var lenge siden jeg så eneren...

 

Jeg gir denne terningkast 4.

 

Du kan få kjøpt denne filmen her for 79 kr med norsk tekst og tale, eller her for 100 kr med norsk tekst.

 

Du kan få kjøpt både Biler og Biler 2 her for 149 kr med norsk tale og tekst, eller her for 150 kr med norsk tekst.

 

 

Trailer av filmen:

 

Image and video hosting by TinyPic

 Har du sett denne filmen? 

Image and video hosting by TinyPic

 

 Image and video hosting by TinyPic

 

Biler

Cars (Biler)

 
(Bildet har jeg lånt fra Google)


Filmen handler om racer bilen Lightning McQueen som kjører seg vekk når han er på vei til California og for å kjøre sitt siste race om Piston Cup'en. Lightning McQueen kommer til Radiator Springs, han klarer å ødelegge veien og må dermed fikse den, men det vil han ikke for han vil komme seg til Piston Cup racet for å vinne. Han innser at hans eneste utvei er å fikse veien for å komme seg vekk fra Radiator Springs, han fikser veien tilslutt og etter mye styr og krangling blir han tilslutt venner med dem som bor i Radiator Springs, han lærer hva virkelige venner er og hvem han kan stole på. Til slutt kommer han seg til California med litt støtte, og kjører racet for Piston Cup. Det blir et veldig spennende race!

 

Jeg syns denne filmen er en utrolig god familiefilm som hele familien kan kose seg med. Det er mye som skjer, masse action, en del humor og ikke minst masse vennskap og eventyr. Det er en fin film for barn som kan få lære om vennskap og kjærlighet og at det ikke alltid handler om å vinne.

 

Jeg gir denne filmen terningkast 6.

 

Denne filmen har ingen aldersgrense og passer derfor utmerket for hele familien!

 

Du kan få kjøpt filmen her for 99,50 kroner, med norsk tekst og tale og her for 99 kroner, med norsk teskt og tale.

 

 Vær oppmerksom på at prisene kan ha endret seg etter at jeg skrev dette innlegget.

 

Trailer av filmen:

 

Image and video hosting by TinyPic 

Har du sett denne filmen, likte du den?

Image and video hosting by TinyPic

 


 Image and video hosting by TinyPic

 

Heklet Panda

Hekle oppskriften er hentet her. Dette er ikke min oppskrift!


Her er alle delene til pandaen.

Her klipper jeg ut det som skal være rundt øynene. 


Dette bilde er tatt rett før jeg limte alt fast. Jeg satt det fast med nåler så det ikke skulle flytte så mye på seg før jeg fikk limt det.

Her ser du pandaen like før jeg limer på munnen og nesen, og det svarte rund øynene, med skolelim.

Sånn ble pandaen til slutt. Jeg er ganske fornøyd, denne var ikke så vanskelig å lage, men den er ikke så stor og da er det ikke alltid så enkelt. Dessuten syns jeg ørene ble litt store, men det er mest min egen feil siden den svarte tråden er litt tykkere enn den hvite.

 

Image and video hosting by TinyPic 

Hva syns du om pandaen?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

17 mai antrekk

Alona sitt 17 mai antrekk

Image and video hosting by TinyPic

Yara sitt 17 mai antrekkImage and video hosting by TinyPic

Håper dere alle får en fin 17 mai!

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

 

Boys Don't Cry

 

Boys Don't Cry av Malorie Blackman


 
Dante venter på eksamenspapirene når ex kjæresten Melanie kommer på besøk, etter å ha vært vekke i et og et halvt år. Hun har med seg en baby, Emma. Melanie lurer Dante med på å passe Emma mens hun skal kjøpe noen baby ting til Emma, men hun kommer ikke tilbake. Hun ringer til Dante og forklarer at han må ta seg av Emma og forklarer at det er han som er faren hennes. Dante klarer ikke å innse hva som har skjedd og nekter å tro at Melanie ikke kommer og henter Emma. Men når Melanie ikke dukker opp må Dante bare gjøre det beste ut av situasjonen. Etter å ha fortalt det til pappaen sin blir det vanskeligere, for han er veldig skuffet. Det er mye som skjer og ikke bare med Dante, men med broren hans Adam.


Dette er en skikkelig bra bok, forfatteren får frem så mye på en utrolig bra måte. Jeg syns begynnelsen var litt kjedelig, men så ble boken bare bedre og bedre! Det er en utrolig fin historie, og det er ikke ofte du kan lese om hvordan alenepappaer tenker og har det. Det er alt ifra enkelt for Dante og det får forfatteren fram på en bra måte.


Jeg gir denne boken terningkast 5!


Du får kjøpt boken her for 47 kr, boken er på engelsk.

Eller du kan kjøpe boken her for  69 kr, boken er fortsatt på engelsk. 

Vær oppmerksom på at prisene kan ha endret seg etter jeg skrev dette innlegget.


 Image and video hosting by TinyPic

Tror du dette er en bok for deg? Hva bok leser du fortiden?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Førsteinntrykk av Veet produktene

Jeg fikk en pakke fra Buzzador siden jeg er medlem i Buzzador, jeg skal teste ut noen hårfjerningsprodukter fra Veet. Dette er mitt og Yara sitt førsteinntrykk når vi testet produktene for første gang.

 

Yara sitt førsteinntrykk:


Veet EasyGrip Ready-To-Use Wax StripsFørste produktet jeg testet ut var en voks stripe for ben. Jeg kan si med en gang at jeg aldri har prøvd ut voks før, så dette var helt nytt for meg. Jeg leste igjennom hele bruksanvisningen først sånn at jeg følte meg mer klar for det. Det er jo en selvfølge at man gjør det! Jeg vet ikke helt, men det sto at man skulle unngå arr og føflekker, jeg har et arr på den ene leggen min og føflekker har jeg over alt. Det går seriøst ikke an å unngå dem! Så jeg vet ikke helt hva det er for noe.

Som sikkert alle vet så gjør voks vondt, i alle fall de aller første gangene. Så dette er noe å være klar over.

Jeg begynte med å varme voksen mellom hendene mine i noen få sekunder også rev jeg dem forsiktig ifra hverandre og påførte den ene. Etter dette gnidde jeg litt oppå i samme retning som hårene vokser, så dro jeg voks stripen av så fort jeg kunne, mot hårenes groretning. Det svidde og gjorde utrolig vondt, ikke fikk det med seg alle hårene heller. Jeg prøvde igjen med samme voks stripe, men den tok ikke med seg noen flere hår. Så jeg tok den andre og gjorde det samme.  Jeg tørker så klart av voksen med en sånn våtserviett som fulgte med.

Jeg fikk det ikke til, for det første så er to sånne voksstriper alt for små til hele leggen, det kan da ikke være meningen at man kun skal bruke to? Jeg vet ikke i alle fall, virket jo litt sånn. Om man skal bruke flere blir det utrolig dyrt, og det virket som at man måtte det!

Jeg fikk et dårlig førsteinntrykk av dette produktet, dessuten svidde det lenge etterpå. Jeg holder meg heller til epilering, den tar faktisk med seg alle hårene og svir ikke så lenge etterpå...

Jeg er ikke fornøyd og har ikke lyst å prøve det igjen, kanskje det var noe jeg gjorde feil siden jeg ikke fikk det til.

 

Veet Spray On hårfjerningscreme Jeg testet Spray On hårfjerningskrem på den andre leggen min, for jeg orket ikke å bruke mer tid og krefter på voks. Jeg fulgte bruksanvisningen og sprayet på leggen og lot det være på i 4 minutter før jeg sjekket om hårene løsnet, noen gjorde det andre gjorde ikke. Men siden jeg så at noen hår følgte med på den rosa skrapen så skrapte jeg i vei. Jeg kan ærlig si at jeg trodde man skulle bare dra den rosa skrapen lett over hårene, sånn at hårene og hårkremmen kom fort og lett av. Men der tok jeg grundig feil. Her måtte jeg presse skrapen ned i huden for så å dra den oppover leggen. Dette var slitsomt og vondt. Det var kun da alle hårene faktisk løsnet. Så jeg ble utrolig skuffet. Det er jo da mye bedre å bruke barberhøvel, da slipper man i alle fall å få vondt, med mindre man er så uheldig å skjærer seg.

 

Men jeg ga ikke opp. Denne kunne brukes under armene, så det måtte jeg teste. Jeg stilte meg i dusjen og holdt den ene armen over hodet og sprayet med den andre. Problemet her var at jeg var nødt til å holde armen oppe i 4 minutter eller mer. Og det syns jeg var ubehagelig og kjedelig så armen kom ned etter en stund, men ikke rett ned, holdt den litt unna kroppen. Når det da var på tide å skape vekk produktet og hårene hadde det samlet seg en del produkter i midten av armhulen og det datt ned i dusjen. Jeg begynte å skrape, her igjen måtte jeg bruke krefter og makt for å få med meg hårene. Det var vondt og ubehagelig, jeg ventet i maks 6 minutter og kunne da ikke ha produktet på lengre. Så det kunne ikke være på grunn av at jeg ikke ventet lenge nok. Produktet gjorde dusjen utrolig glatt, så det er veldig viktig å skylle dusjen godt!

Barberhøvel er raskere og enklere etter min mening. Jeg kommer ikke til å bruke denne under armene igjen det er i alle fall sikkert!


Image and video hosting by TinyPic

 

Alona sitt førsteinntrykk:


Veet 3 minutters hårfjerningscreme

Denne brukte jeg på bena mine, jeg smørde bena inn med å ta litt krem på skrapetingen og fordelte det utover bena, det var det som stod på bruksanvisningen at man skulle gjøre, dette tok veldig lang tid. Når jeg skulle skrape kremen av hadde den sittet mye lengre på der jeg påførte først for jeg tok tiden etter at jeg var ferdig med hele leggen. Jeg lot kremen sitte på i 3 minutter og så skrapte jeg av litt for å se om jeg kunne skrape av hårene, men jeg måtte vente litt til så jeg ventet i ca 1 minutt før jeg gikk i gang med å skrape av hårene. Dette var ikke lett, noen hår var lette å få med seg mens andre ikke ville så jeg måtte bruke litt kraft for å få med meg dem. Jeg gikk inn i dusjen og vaskte bena for å  få bort produktet, når jeg kommer ut og skal tørke meg ser jeg at det ser ut som huden min flasser, jeg går ut i fra at dette var produktrester. Så det var ikke noe lett å vaske av kremen noe som er ganske negativt, jeg syns den burde blitt vasket bort lett.

Når jeg prøvde denne under armene mine ventet jeg i ca 5 minutter og skrapte lett, men det var ikke mange hår som ble med så jeg måtte skrape ganske hardt og det gjorde vondt, men den fikk med seg hårene til slutt. Men neste dag ser jeg hårstumper så jeg føler ikke at den holder det den lover.

 

Veet hårfjerningsvoks for ansiktJeg greide å gjøre noe feil når jeg brukte denne, jeg fikk ikke til å stramme huden noe godt og så dra av voksstripen, det var bare vanskelig, men siden det var min første gang kan jeg vel kanskje ikke forvente at det skulle gå kjempefint. Det var vondt og det var ikke så mange hår som forsvant, og det var veldig klissete og ekkelt og det frister ikke å gjøre det en gang til. Så mitt førsteinntrykk for dette produktet er ikke så positivt, men det var nok på grunn av at jeg ikke greide å gjøre det helt riktig.

 

Veet hår minimising fuktighetskrem


Jeg syns denne lukter alt for mye, og jeg likte ikke lukten, så det blir negativt for meg når jeg skal bruke denne. Den var lett å smøre utover og man trenger ikke så mye produkt. Denne fuktighetsgivende kremen skal redusere hårveksten og holde huden fuktig i 24 timer og etterlate huden myk.

Det tar ca 4 uker før denne virker, du må bruke den hver dag i 4 uker for å se resultatet på denne, så det kan jeg ikke si noe om enda, men jeg trodde at det skulle gå fortere. Det står ikke klart og tydelig på produktet hvor lang tid det går før du ser resultatet og det er veldig dårlig. Men jeg syns den er helt grei å bruke som fuktighetsgivende krem.

 

Image and video hosting by TinyPic

 Har du brukt noen av Veet sine produkter, er du fornøyd eller er du misfornøyd?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Road Trip: Beer Pong

Filmen handler om Kyle som viser frem elever som vurderer å begynne på skolen han har gått på. Han begynner å fortelle en historie om tre kamerater som skal på National Beer Pong Tournament.

Det er mye som skjer før de kommer fram til der National Beer Pong Tournament blir holdt.

De blir kidnappet av CIA, torturert og sluppet av på en plass langt fra der de ble hentet. De stjeler en drosje for å komme seg til National Beer Pong Tournament. Havner på en strippeklubb med en mor og døtrene hennes som opptrer for dem.

De tar med seg en haiker, hun raner en butikk og stjeler drosjen fra dem. En buss med jenter kommer og plukker dem opp. Jentene kjører dem til National Beer Pong Tournament plassen. Det blir mye sjalusi, for kjæresten til en av guttene tror kjæresten hennes er utro. Hun kjører til plassen der de holder Beer Pongkonkurransen for å finne ut om det er sant.

Guttene gjør sitt beste for å vinne i Beer Pong, gjør det kjempe bra til deres siste konkurranse, da går det bare dårligere å dårligere for dem.

 

Jeg syns filmen var artig med masse action og litt humor. Det ble litt for kjedelig med Beer Pong konkurransen og så var motstanderen alt for god, det var bare ikke gøy at han var så god hele tiden. Det ble for usansynlig rett og slett, så det syns jeg takk ned litt på filmen. Men andre syns jo det er kult. 

 

Jeg gir filmen terningkast 3.

 

Her kan du få tak i filmen, ingen tekst, ca 38 kroner.

Eller her for 99 kr, ingen tekst.

Prisene kan ha endret seg etter at jeg skrev dem her.

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Trailer av filmen:

 

Image and video hosting by TinyPic

Har du sett dene filmen, eller kan du tenke deg å se den?

Image and video hosting by TinyPic

 

, Bergen

På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøker som har blitt lest, filmer som har blitt sett, produkter som har blitt testet ut, produkter som vi bruker til vanlig, produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

Kategorier

Arkiv

hits