oktober 2016

Takknemlighet

SONY DSC

Vi har alle noe å være takknemlig for hver dag, selv om det bare er små ting, for det trenger faktisk ikke å alltid være de store tingene du er mest takknemlig for. Vi har alle godt av å være mer takknemlig og det kan være smart å ha en liten bok ved nattbordet der man hver kveld skriver ned noen ting man er takknemlig for, som for eksempel:

 

Jeg er takknemlig for at det var fint vær i dag

Jeg er takknemlig for at Yara laget en kopp med te til meg

Jeg er takknemlig for at jeg har strøm i huste mitt

Jeg er takknemlig for at jeg har en seng å sove i

Jeg er takknemlig for at vinteren nærmer seg

 Jeg kjøpte meg en billig, men fin liten bok på ebay, som jeg bruker til å skrive ned ting jeg er takknemlig for, jeg prøver å få skrevet ned 3 ting hver dag, for det er viktig å være takknemlig og det sender ut positiv energi.

 

Det å være takknemlig har en effekt på kropp og sinn, det kan gjøre deg gladere og gjøre at du er mer positiv, det kan gi deg positiv energi, det kan redusere blodtrykk, stress hormonene i kroppen og det gjør deg oppmerksom på det gode og positive i livet ditt og får deg litt bort fra det negative. 

 

Jeg vil utfordre alle som leser dette blogginnlegget om å skrive ned 3 ting man er takknemlig for hver dag i 30 dager.

 

Image and video hosting by TinyPic

Ønsker du å være med på utfordringen?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

, Bergen

På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøker som har blitt lest, filmer som har blitt sett, produkter som har blitt testet ut, produkter som vi bruker til vanlig, produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

Kategorier

Arkiv

hits