november 2016

Hjemmelagde bokmerker

 

SONY DSC

På en hobbygruppe vi er med i fikk vi beskjed om at dem åpner opp en julebutikk, der folk fra hobbygruppen og litt andre folk kan selge ting dem har laget. Vi har før solgt snømenn vi har sydd, i år ville vi selge litt flere ting vi har laget, så vi skal selge pepperkakemenn og snømenn vi har sydd pluss bokmerker vi har laget.

Vi er litt usikker på hva prisen på disse bokmerkene skal være, så vi hadde satt utrolig stor pris på om du ville hjelpe oss med å si hva du ville ha betalt for et bokmerke.

SONY DSC

 

Image and video hosting by TinyPic

Hva syns du om bokmerkene våre?

Hva ville du ha betalt for et hjemmelagd bokmerke?

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

 

Pakkekalender 2015

Jeg og Yara bestemte oss for at vi ville ha pakkekalender i 2015 også, så vi kjøpte 12 gaver hver og så trakk vi en gave annenhver dag. Det ble litt flere enn 12 pakker så vi fikk en ekstra gave på lørdagene. Alle gavene vi kjøpte var til oss begge.
Vi tenkte det ville være kjekt å se tilbake senere på hva vi fikk i pakkekalenderen, så vi legger derfor ut bilder av noe av det vi fikk. Kanskje noen der ute kan hente litt inspirasjon av gavene vi ga hverandre.

 

Vi la alle gavene oppi en rød julegavesekk og trakk den første gaven vi tok på.

 

Image and video hosting by TinyPic

Hva liker du å få i pakkekalenderen? 

Skal du ha pakkekalender i år?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Bokomtale: Faking It av Cora CarmackDette er andre boken jeg leser av Cora Carmack, jeg leste først Losing It, og jeg likte den veldig godt så jeg var spent på om denne boken var like god. Men det stemte ikke helt for denne boken var så mye bedre etter min mening, den var rørende, morsom, spennende og veldig realistisk og kjekk! Den falt veldig i smak hos meg og jeg følte jeg koste meg med denne boken fra første stund til helt på slutten, jeg ble faktisk litt trist da jeg var ferdig med den for jeg ville ikke at den skulle ta slutt.

 

Cade prøver å komme seg over forelskelsen sin på hans bestevenn Bliss, som ikke har sånne følelser for han. Han sliter på skolen og har ikke fått noen teater/skuespill jobber sånn som han håpet på. Mackenzie (Max) dukker opp i livet til Cade på et bra tidspunkt, plutselig har han blitt med på å late som han er kjæresten hennes for foreldrene hennes. Max greier ikke å være seg selv foran foreldrene, hun farger håret sitt til en naturlig hårfarge og dekker til tatoveringene sine, hun vet at foreldrene vil overdrive og ikke like det. Hun vil ikke introdusere dem til hennes egentlige kjæreste, Mace, for hun vet at dem ikke vil like han.
Cade tror det bare kommer til å være en engangs greie og han tror det vil hjelpe på å bli kvitt følelsene han har for Bliss, men foreldrene til Max liker han så godt at dem inviterer han over på thanksgiving feiring. Han får endelig bruke skuespill egenskapene sine, og det viser seg at han er svært god og gir et veldig godt inntrykk på foreldrene til Max. Det ene fører til det andre, og dem begge føler seg svært tiltrukket av hverandre, men Max syns Cade er alt for perfekt og føler seg ikke god nok for han og føler bare hun kommer til å ødelegge alt.

 

Jeg gir denne boken terningkast 6 for jeg elsket virkelig denne boken!

 

Sitater fra boken:

I wasn't used to that kind of affection. I shied away from it in every other part of my life, but coming from him I soaked it up like rain on arid ground.

 

He was so smug with his assessment of me that I was surprised he didn't suffocate under all that arrogance.

 

Image and video hosting by TinyPic

Leser du en kjekk bok for tiden?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Koselige høstfilmer

Endelig fikk Netflix inn noen nye og koselige filmer, jeg syns at Netflix har skuffet mye i det siste og nesten ingenting har fristet å se på. Så jeg ble superglad da jeg så at dem hadde fått inn Hallmark Fall Harvest filmene. Jeg er veldig glad i Hallmark filmer, de pleier å være superkoselige og fine.

 

Da familien hennes går konkurs, må by-jente Jenny reiser til landet for å forsøke å hjelpe en gresskar gård som hennes far kjøpte som en investering for å få pengene hennes tilbake.
Brudens foreldre syns datteren er alt for ung til å være gift så de får ekteskapet umiddelbart annullert. Mange år senere, oppdager de at en feil har skjedd, noe som betyr at de fortsatt er mann og kone - et stort problem siden de begge er i ferd med å gifte seg med andre mennesker. 

 


Poppy blir ansatt rundt Halloween som en midlertidig barnepike av Ryan. Gjennom en rekke eventyr, setter den evig optimistiske Poppy ut for å lære Ryan og hans to små barn hva som er viktig i livet - ubetinget kjærlighet, familie og gleden av dagligdagse hendelser.

 

Image and video hosting by TinyPic

Har du sett noen av disse filmene?

Kunne noen av disse filmene fristet deg?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Julebøker vi ønsker å lese i år

Vi tenkte det ville være kjekt å skrive ned de julebøkene vi ønsker å få lest i år.

Vi begge elsker julen og juletiden, så vi har en del julebøker vi ønsker å få lest i år også. Vi syns der er skikkelig kos med en god bok spesielt en koselig julebok.

 

The Gift of Christmas av Debbie Macomber

Wrapped Up in You av Carole Matthews

The Chocolate Lovers' Christmas av Carole Matthews

Sleigh Bells in the Snow av Sarah MorganThe Night Before Christmas av Scarlett Bailey

Deck the Halls av Mary og Carol Higgins Clark

Skipping Christmas av John Grisham

The Christmas Secret av Donna VanLiere
A Christmas Spark av Ciara Knight 

Christmas at Lilac Cottage av Holly Martin

The Nine Lives of Christmas av Sheila Roberts

The Snow Globe av Sheila Roberts

 

Image and video hosting by TinyPic

Liker du å lese julebøker?

Har du noen favoritter du liker å kose deg med i juletiden? 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Freedom Makeup London Decadence Palette - Rock & Roll

20 profesjonelle øyenskygger i en blanding av matt og shimmer

Dette palettet er kjøpt på TamBeauty.com for under 70 kroner.


Første gang jeg så dette palettet falt jeg for det, jeg syns fargene så helt nydelige ut og prisen gjorde at det ble en lett avgjørelse med å kjøpe disse øyenskyggene. Det er et stort utvalg av farger, så man har mange å velge mellom, og kan lett mikse og trikse som man vil.

Det er ikke så veldig mange matte øyenskygger i dette palettet, men for meg gjør det ikke noe, for jeg er mest glad i de med glitter/shimmer i seg.

SONY DSC

Jeg er veldig fornøyd med pigmenteringen av disse øyenskyggene, man trenger ikke å legge lag på lag for å få en sterk farge, noe som er helt supert!
Jeg er svært overrasket over hvor bra kvaliteten faktisk er på øyenskyggene. Jeg ble jo så klart litt skeptisk når prisen var så pass lav, om hvordan kvaliteten da kunne være. Men disse holder seg lenge på øyelokket med en god øyenskyggeprimer under uten å streke seg og vandre opp over.

 

SONY DSC

Tam Beauty har et stort utvalg av billig og spennende sminke fra merker som Freedom og Revolution.

Dem har raskt frakt og selger produktene sine over hele verden, med ikke så aller verst pris på frakten. Rundt 50 kroner til Norge.

SONY DSC

Freedom Makeup London tester ikke noen av sine produkter på dyr, så det er bare å kjøpe med god samvittighet. 

SONY DSC

Jeg er ihvertfall superfornøyd med dette øyenskygge palettet og angrer ikke i det hele tatt på at jeg bestemte meg for å kjøpe det.

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Har du noen gang vært fornøyd med en billig øyenskygge?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

, Bergen

På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøker som har blitt lest, filmer som har blitt sett, produkter som har blitt testet ut, produkter som vi bruker til vanlig, produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

Kategorier

Arkiv

hits