TV serie

Robin HoodRobin av Locksley kommer tilbake til Nottingham etter å ha blitt skadet i krigen i Det Hellige Land. Robin finner fort ut at ting har forandret seg svært mye i byen når han var borte, folk sulter og må betale mye skatt til byens sheriff. Byen har fått en ny sherfiff som er korrupt og grisk og gjør ting på sin måte. Robin og vennen hans Much bestemmer seg for å prøve å kvitte seg med sheriffen og hjelpe de fattige i byen, ved å ta fra dem rike og gi til de fattige. 

Robin og Much treffer på noen lovløse som skulle ha vært hengt, de skjuler seg i skogen, de slår seg sammen og slik begynner legenden om Robin Hood. 

 

Jeg syns det var en veldig spennende serie med mye action og litt humor, en veldig fin blanding. Jeg er også veldig fornøyd med skuespillet og skuespillerne. Det jeg likte best med denne serien var at den var balansert, ikke for mye negativitet og ikke for mye positivitet, rett og slett en fin blanding av de begge. Jeg er skikkelig lei av serier som er så fryktelig negativ, så det var veldig godt å finne en TV-serie som ikke var det. 

 

Jeg så Robin Hood på Netflix, men kan kjøpes her:

Sesong 1 kan kjøpes her for 199 kroner og her for 122 kroner.

Sesong 2 kan kjøpes her for 199 kroner og her for 124 kroner.

Sesong 3 kan kjøpes her for 339 kroner og her for 175 kroner.

 

 

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

The FixerJohn Mercer dreper onkelen og tanten sin og havner i fengsel. Han har vært i Special Forces så han vet godt hvordan man skyter et våpen. Han kommer ut tidelig fra fengselet for å jobbe for en hemmelig operasjon for Lenny Douglas. Hans jobb er å få krimminelle folk til å forsvinne som ikke politiet kan gjøre noe med. Han jobber sammen med Lenny, Rose Chamberlain og Calum McKenzie.

 

Dette er en britisk serie som har to sesonger, serien er mystisk, fylt med kriminalitet og litt drama. Jeg og Alona likte veldig godt denne serien! Først så virket episodene som film, dem var så spennende så tiden bare forsvant. Det tok fort tid å bli ferdig med denne serie, jeg savner den allerede og skulle virkelig ønske det var flere sesonger. Jeg kan si med en gang at jeg ikke likte den siste episoden i det hele tatt, så det var kanskje ikke så dumt at serien sluttet der. Men jeg kommer til å savne denne serien en stund, og kommer helt sikkert til å se den igjen!

Jeg er virkelig glad for at vi fant den på Netflix. Siden serien er britisk er det ikke så lett å forstå alt som blir sagt, heldigvis er det tekst!

Du kan se denne serien på Netflix, begge sesongene er der.

 

Jeg gir denne serien terningkast 5


 

 Du kan kjøpe sesong 1 her og sesong 2 her. 

 

Image and video hosting by TinyPic

Har du en serie å anbefale?

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

, Bergen

På denne bloggen kommer Alona og Yara til å skrive om bøker som har blitt lest, filmer som har blitt sett, produkter som har blitt testet ut, produkter som vi bruker til vanlig, produkter vi vil teste ut, nettsider vi handler på, nettsider vi har erfaringer med og en hel del annet!

Kategorier

Arkiv

hits